Packeged ice cubes

Ice Factory

Distributie si livrari cuburi de gheata

Stim ca producerea celor mai bune cuburi de gheata ambalate nu inseamna nimic daca nu reusim sa le distribuim clientilor nostri in momentul in care au nevoie de ele!

Din acest motiv fabrica de gheata INSTANT ICE a construit o retea de distributie cu o larga acoperire nationala ce deserveste 36 de judete, peste 80 de orase, livrand direct la peste 400 de clienti. Intreaga activitate de distributie este coordonata din 5 centre de logistice situate in Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi si Oradea.

Comenzi si livrari

Cu un simplu telefon puteti comanda orice cantitate de gheata doriti si puteti stabili cand si unde sa fie livrata. Comanda minima este de 60 Kg dar daca aveti nevoie de mai putina gheata decat comanda noastra minima o puteti cumpara de la unul din partenerii nostri de distributie. Pentru a afla care este cel mai apropiat punct de vanzare de dumneavoastra va rugam sa ne contactati

  • Pentru orasele: Bucuresti, Brasov, Constanta, Oradea si Iasi transportul este gratuit
  • Pentru alte localitati va rugam sa ne contactati sau sa completati o cerere de oferta !
instant-ice-auto.png

Transportul si livrarea cuburilor de gheata la locatiile clientilor nostri se face cu masini frigorifice de diverse capacitati asigurandu-ne intotdeauna ca gheata este stocata si transportatata la temperaturi optime pentru ca toti consumatorii si clientii nostri sa primesca cuburile de gheata in aceleasi conditii in care au fost produse.Lazi frigorifice pentru gheata

Multi dintre clientii nostrii nu dispun de spatii frigorifice pentru stocarea ghetii si de aceea venim in intampinarea nevoilor acestora si punem la dispozitie lazi frigorifice de diverse capacitati, inscriptionate atractiv, pentru pastrarea si comercializarea cuburilor de gheata.

lada.jpg