Packeged ice cubes

Ice Factory

Cuburi de gheata - Sfaturi pentru consumatori

Dati o petrecere? Luati in considerare urmatoarele sfaturi pentru a avea succes:

Pentru bauturi: Estimati aproximativ 0,5 Kg de gheata de persoana. De exemplu o petrecere de 100 de persoane va avea nevoie de aproximativ 50 Kg de gheata. Cantitatea necesara este dependenta de tipul bauturilor servite, de consumul oamenilor si de conditiile climatice, dar o buna gazda a unei petreceri nu trebuie sa ramana niciodata fara gheata. Puteti folosi urmatoarea aplicatie de pe site-ul nostru pentru a calcula de cata gheata aveti nevoie!

sfaturi-1.jpg

Pentru racire: puneti 10 kilograme de gheata intr-un vas de aproximativ 30 de litri. Puneti bauturile (bere, sucuri, sampanie, vin) in vas in straturi cu gheata intre ele si completati cu 10-15 de litri de apa. Pentru a grabi racirea puteti adauga in acest vas aprox 300 g de sare.

Asigurati-va ca recipientele in care tineti gheata sunt curate si dezinfectate. Gheata este un aliment!

Cand sunt temperaturi crescute aveti grija sa aveti cel putin o punga de gheata in plus!!

sfaturi-2.jpg

Cand manipulati gheata aveti grija sa fie folosita o scafa sau un cleste de gheata; gheata nu se manipuleaza cu maiinile goale!

Pentru bauturile preparate in blender folositi cantitatea recomadata de gheata. Asigurati-va din nou ca blenderul este curat si nu folositi maiinile goale ca sa puneti gheata in el.

sfaturi-3.jpg