Packeged ice cubes

Ice Factory

De ce gheata? De ce sa cumperi gheata?

Probabil ca va intrebati de ce ar fi nevoie sa cumparati cuburi de gheata in loc sa le faceti in frigider sau sa va cumparati o masina de gheata. Care sunt avantajele cuburilor de gheata ambalate?

1. Calitatea

Gheata ambalata este de o calitate superioara celei obtinuta in frigider sau de o simpla masina de gheata unde se foloseste direct apa din reteaua publica. Apa folosita de noi la fabricarea ghetii este supusa unui riguros proces de tratare si purificare rezultand cuburi de gheata deosebit de cristaline.

Cititi aici mai multe detalii despre calitatea cuburilor de gheata produse de Instant ICE.

tube ice cubes.jpg
2. Cantitatea

Gheata este disponibila in orice cantitate nemaifiind conditionati de capacitatea de congelare a frigiderului sau de capacitatea de productie a masinii de gheata. In felul acesta evitati situatiile in care gheata se termina inaintea bauturilor.

pungi-gheata.jpg
3. Disponibilitatea imediata

Majoritatea clientilor nu mai dispun de timpul si rabdarea necesara pentru a-si produce propriile cuburi de gheata in frigider, pentru multi fiind mai simplu si mai convenabil sa o cumpere.

frigider-magazin.jpg
4. Timpul de racire

Bauturile si alimentele se racesc imediat cand este folosita gheata, spre deosebire de cele racite in frigidere care sunt disponibile la o temperatura propice consumului abia in cateva ore.

Aici gasesti cateva sfaturi despre cum poti raci mai repede bauturile cu gheata

timp-racire.jpg