Packeged ice cubes

Ice Factory

Cuburi de gheata pentru petreceri, nunti, concerte si alte evenimente

Dai o petrecere? Esti managerul unui eveniment? Organizezi o nunta? Desigur ca ai nevoie si de gheata!

Gheata este de obicei ultimul lucru la care se gandeste organizatorul unui eveniment iar sarcina noastra este sa fie cel mai usor lucru pe care il are de facut acesta. Cu un simplu apel telefonic poti comanda orice cantitate de gheata si stabili cand si unde sa fie livrata!

party-1.jpg

De cata gheata ai nevoie pentru evenimentul tau? Cantitatea de gheata necesara pentru un eveniment este influentata de mai multi factori cum ar fi temperatura ambianta si tipul de bauturi servite la acel eveniment. Ca regula generala este bine sa iei in calcul cel putin jumatate de kilogram de gheata pentru fiecare persoana participanta. De exemplu pentru un eveniment de 100 de persoane ar trebui sa ai cel putin 50 kg de gheata, iar pentru zilele foarte calduroase poti mari fara probleme aceasta cantitate. Pentru a estima mai precis cantitatea de gheata de care ai nevoie foloseste aplicatia noastra pentru calcularea necesarului de gheata pe care o gasesti aici

party-2.jpg

Contacteaza-ne acum pentru a comanda gheata necesara evenimentului organizat de tine si nu uita ca petrecerea se termina odata cu gheata!