Packeged ice cubes

Ice Factory

Aplicatiile industriale ale cuburilor de gheata

Industria pestelui

Gheata este cel mai bun mijloc de refrigerare si stocare a pestelui proaspat in timpul distributiei si prezentarii spre vanzare. Gheata, mai mult decat faptul ca mentine temperatura in jurul valorii de 0 grade, se topeste progresiv si pastreaza umiditatea produselor. Din momentul cand a fost prins, pana la distributie si expunerea spre vanzare pestele ramane stralucitor, proaspat si mai ales isi pastreaza greutatea. Gheata imbunatateste prezentarea si mareste impulsul de a cumpara produsele.

peste-pe-gheata.jpg
Industria chimica

Gheata este o excelenta solutie pentru fixarea culorilor sau a altor procese din industria textila si chimica, unde o racire rapida este necesara pentru rezultate durabile.

chimie.jpg
Industria de procesare a carnii

Gheata este de asemenea folosita in realizarea unor produse din carne procesata pentru atingerea unei temperaturi propice si deasemenea elibereaza umiditatea necesara obtinerii unor amestecuri omogene.

carne.jpg
Industria de panificatie

Gheata este folosita ca ingredient auxiliar in multe produse de panificatie ce contin drojdie, cum ar fi paiinea. In momentul amestecarii aluatului in prepararea produselor de panificatie din cauza temperaturilor crescute poate interveni un proces de fermetare accentuat si in acest fel aluatul pierzandu-si din proprietati. Gheata este folosita in amestec cu apa la racierea aluatului, in felul acesta controland rata de crestere a acestuia pentru a asigura o calitate si un gust optime.

panificatie.jpg
Industria constructiilor

Gheata este de neinlocuit in procesul prepararii, amestecarii si intaririi betonului. Gheata mareste omogenitatea amestecului si reduce drastic timpul de priza prin controlul temperaturii in timpul procesului de intarire al betonului si previne aparitia crapaturilor.

constructii.jpg

Contacteaza-ne acum pentru a afla de ofertele noastre personalizate pentru clientii industriali!