Packeged ice cubes

Ice Factory

Gheata ambalata pentru retail si vanzari

Ai un un magazin si vrei sa vinzi gheata ? Nimic mai simplu! Citeste in continuare cum poti face profit cu fiecare punga de gheata vanduta!

"De ce sa vand gheata? Cumpara cineva gheata?"

Piata pentru produsele de larg consum este intr-o continua crestere, in special in domeniul bauturilor unde clientii doresc sa beneficieze de cele mai bune si variate oferte. Consumatorii moderni au devenit insa mai pretentiosi si nu mai acepta bauturile la temperatura camerei sau calde. Exista de asemenea categorii de bauturi cum sunt cocktailurile sau bauturile spirtoase care sunt de neconceput a fi consumate calde si fara gheata. Citeste aici care sunt avantajele ghetii cumparate din punctul de vedere al consumatorilor.

retail-1.jpg

Gheata ambalata desi a patruns mai tarziu in tara noastra este un produs cu vechime si nelipsit din magazine alimentare, supermarketuri si statii de benzina in SUA si Europa. Cuburile de gheata ambalata continua sa fie unul dintre produsele cele mai profitabile din aceste magazine, dupa cum au fost raportate in statisticile de vanzari.

Treptat, si la noi in tara, tot mai multi retaileri au observat cererea si valoarea cuburilor de gheata ambalate, ale caror beneficii nu vin doar din vanzarea directa a acestora ci si din faptul ca se asociaza usor cu alte produse ca apa plata, apa minerala, bauturi alcoolice si racoritoare stimuland concomitent si vanzarea acestora.

retail-3.jpg

Din aceste motive fabrica de gheata INSTANT ICE a introdus serviciul de productie si distributie de cuburi de gheata ambalate destinat retailerilor care doresc sa isi largeasca portofoliul si sa comercializeze acest produs.

Care sunt avantajele vanzarii unui produs ca gheata ambalata?

  • Adaosuri comerciale de pana la 100%
  • Completarea portofoliului cu un produs care nu concureaza cu celalalte deja existente in magazin ci dimpotriva le stimuleaza si acestora vanzarile.
  • Diferentierea in fata concurentei
retail-2.jpg

Fabrica de gheata INSTANT ICE cauta in permanenta noi canale de distributie in retail cum ar fi: lanturi de supermarketuri, hipermarketuri, lanturi de benzinarii, magazine cash&carry, magazine alimentare si de bauturi. Venim in sprijinul distribuitorilor nostri punandu-le la dispozitie lazi frigorifice inscriptionate atractiv pentru pastrarea si comercializarea cuburior de gheata.

Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe informatii despre preturile noastre speciale pentru distribuitori si pentru a afla cum iti poti mari profiturile din vanzarea unui produs simplu ca gheata!

retail-4.jpg